Bed & breakfast

Lysande staketstolpar
Bertus och Gerben slog sig samman och utformade lysande staketstolpar i STRATO-stil. Tillsammans med det robusta ekstaketet skapar detta ett elegant och varmt välkomnande. Produktionen i ek var speciell, vilket var en premiär för TimberLab vid den tiden. Gerben: "Ek är svårare att bearbeta än kastanje, som vi vanligtvis arbetar med. Det är hårdare, men också mer hållbart och mycket vackert.

Kvalitetsmärke Green Key
På Onder den Peerenboom tar man ett varmt välkomnande på största allvar. Detta är en princip som tillämpas i alla delar av företaget och tjänsten. Inte för inte är detta det enda bed & breakfast i Nederländerna som har både en 5-tulpanklassificering och den internationella Green Key-kvalitetsmärkningen för företag med särskild hänsyn till miljö och omgivning. Bra gjort! Har ditt företag Green Key-märkningen? Då är det bra att veta att TimberLab finns med i Green Key-fönstret. Du är därför säker på att du har en certifierad leverantör av hållbara produkter och tjänster.

Om Timberlab
Bertus: "Jag är ett fan av Gerben, han är mycket kreativ och hittar nästan alltid en lösning. Dessutom är han en gyllene pojke i samarbetet.

"Som teknisk grossist tar vi regelbundet fram belysningsplaner för våra kunder och vi är glada över att få in Timberlabs produkter i dem. Men i det här fallet behövdes mer än en av de färdiga armaturerna. Detta speciella bed & breakfast ville ge sin entré en extra tjusning med en specialgjord tavla."

Bertus van de Brink, ROBRI-grossist