Camping Tenuta Squaneto

En campingplats för avkoppling, utrymme och komfort på gränsen till de italienska provinserna Piemonte och Ligurien. Tenuta Squaneto är en småskalig camping mitt bland de gröna kullarna och bergen. Lugn, gästfrihet och komfort är de viktigaste faktorerna här för en bekymmersfri semester i Italien. Omgivningen är känd för sina många italienska kulinariska specialiteter, som vin, tryffel, pesto och olivolja. Restaurangen på campingen är som sådan, rekommenderad för finsmakare. Allt som allt tillräckligt för en oförglömlig semester.

Expandering
Utbyggnaden av campingen med hjälp av ett antal Comfort Lodge tält krävde ny infrastruktur, inklusive belysning. De skogsklädda och sluttande stigarna krävde en armatur som sprider ljus överallt, för optimal atmosfär och säkerhet. Vi drog slutsatsen att det borde vara FARO, robust ekträ, kombinerat med en elegant gjuten aluminiumarmatur.

Anpassning
”En demo av BOSCO skickades till oss med kurir. Vi testade den på plats. Den uppfyllde inte helt våra önskemål för vår tillämpning. Under ett besök på Timberlabs verkstad i Otterlo, visade Gerben oss en ny armatur som fortfarande var under utveckling. Vi blev omedelbart entusiastiska över den. Några veckor senare skickades alla armaturer till oss på pallar, mottogs i god ordning och placerades direkt, redan före den nya säsongen. Bra jobbat!”

Pieter Witschge, ägare av Camping Tenuta Squaneto