Hotell Sterrenberg

Hotell Sterrenberg
Naturligtvis är modernt och varmt utgångspunkten för Hotell Sterrenberg. Därför är det uppenbart att i det totala konceptet användes mycket hållbara material. Användningen av trä såväl inomhus som utomhus gör det till ett absolut blickfång. Hotel Sterrenberg kan hittas vid ingången till nationalparken Hoge Veluwe och Kröller-Müller-museet och är en utmärkt plats att gå ut i naturen från eller njuta av tillgängliga wellnessfaciliteter.

Ny variant på STRATO lärk
För parkeringen, beslutades det att satsa på våra 3,5 m höga STRATO lärk. För att generera korrekt ljusfördelning alternerades den vanliga STRATO med en variant med dubbelt ljushuvud. Som sådan har vi lyckats lägga till en ny typ av produkt "STERRENBERG" till TimberLab-sortimentet. Längs stigarna användes EYE 150. Vi kommer att placera 46 armaturer totalt på parkeringen och längs stigar på parkliknande terräng runt hotellet.

”För parkeringen och parkträdgården runt hotellet som skulle installeras nyligen fick vi ta fram belysningen. Särskilt för detta projekt tog TimberLab fram en lampa med en armatur på två sidor, verkligen fantastiskt! Alla är nöjda med slutresultatet”

Bertus van den Brink, ROBRI