Lyktstolpar

Våra lyktstolpar i trä är utvecklade som bas för en lamparmatur. Varje önskad armatur kan fästas på dessa lyktstolpar. På så sätt kommer du att få en unik lyktstolpe som kan tillverkas helt enligt önskemål. Uppenbarligen kommer det hållbara träutseendet att bibehållas, medan specifika önskemål vad gäller belysning kan uppfyllas. Trälyktstolparna används ofta för en privat uppfart eller till exempel för inkörseln till en campingplats eller semesterpark. Dessutom används trälyktstolparna också på parkeringsplatser. Precis som med våra andra produkter kan dessa lyktstolpar enkelt anslutas.

Äkta utseende

För alla produkter gäller att virket kommer utsättas för vädret över tid och trälyktstolpen blir en del av miljön. Detta säkerställer ett autentiskt och elegant utseende på utomhusbelysningen av trä. Se våra projekt för att få ett intryck av våra produkter.

 

Din trälyktstolpe skräddarsydd

Förutom möjligheten för en avvikande dimensionering kan vi också tänka tillsammans med dig. Tillsammans med dig, kommer vi att utveckla den exakta lösning som du önskar. Vi kan till exempel kombinera trälyktstolpar med uttag, vilket skulle kunna skapa många olika lösningar i din trädgård.

 

Träslag för lyktstolpen

Trälyktstolparna finns tillgängliga i finsågad ek, lärk, rustik kastanj eller grovsågad och ohyvlad kastanj. Alla våra träslag är hållbara och, beroende på typ, kommer de att kunna hålla i 10 till 25 år. Lärk används ofta i vår utomhusbelysning av trä. Vi erbjuder våra lärkprodukter endast i kombination med ett fotstöd för att nå den avsedda livslängden. Lärk har en ljus gul-brun färg, är tålig, vattentät och stark. Denna europeiska barrträdstyp uppskattas allt mer av arkitekter på grund av hållbarhetsklassen och den fina bearbetningen. Vårt lärkträ kommer från Nederländerna eller Tyskland.

 

Vår verkstad

När vi designar en produkt börjar vi ofta med en kunds – eller vårt eget – belysningsbehov. Våra trälyktstolpar skapades på ett liknande sätt. Därefter samarbetar vi med hela teamet för att utveckla den rätta lösningen. Vi utarbetar våra idéer i 3D och tittar efter eventuella förbättringspunkter.

Efter att produkten har utvecklats helt, kan den tas i produktion. Våra proffs tillverkar produkten precis som den designades. Från design till transport är vi nära involverade i alla våra produkter. Har du blivit nyfiken på möjligheterna? Kontakta oss då.

 

Professionell kontakt med våra specialister

Är du intresserad av våra trälyktstolpar? Tveka då inte att kontakta en av våra specialister. Du kan nå oss genom att fylla i kontaktformuläret. Naturligtvis kan vi även nås via telefonnummer och e-postadress som finns längst ner på webbplatsen.