Privatbostad

Detta vackra, arkitektoniskt byggda hus är helt energineutralt: med maximal isolering av golv, väggar och tak, trippelglas och mer än 100 solpaneler. Byggda och utformade med hänsyn till människor och natur. Detta kräver stilfull och hållbar belysning, vilket passar Timberlab. Hållbara material har valts för både ute och inne. Alla armaturer har utformats i samma stil men i olika armaturer och varje objekt är vackert och har sin egen kraft.

Accoya-trä har blivit standarden för träindustrin när det gäller prestanda och hållbarhet. Inget annat träslag erbjuder samma kombination av hållbarhet och stabilitet. Accoya produceras på ett hållbart sätt och har ett lågt koldioxidavtryck och bidrar aktivt till en cirkulär, biobaserad ekonomi.

"Ett fint samarbete med Timberlab. Alla mönster passar ihop: till och med laddningsstationerna är utformade i samma stil. Inomhuspoolen är färdigställd i accoya och vår arkitekt letade efter utomhusbelysning i detta relativt okända träslag. Han hittade dem, och det på ett elegant sätt, på Timberlab. Att de levererar accoya är något alldeles speciellt. Timberlab gör mer än bara levererar standardprodukter: vi är också nöjda med slutresultatet."

Ägare av huset