Revius Lyceum

Revius Lyceum
Inte bara försöker Revius Lyceum i Doorn att vara progressiva när det gäller utbildningsinnovation, utan i september 2017 tog de också den nya skolbyggnaden i bruk. Planen var inriktad på en hållbar skola med naturliga effekter. Dessutom har skolan över 800 solpaneler liggande på taken och byggnaden har energimärkning A+!. TimberLab bidrog till en säker och hållbar skolgård genom att tillhandahålla trälyktstolpar med LED-belysning.

Ny layout
Den typ av lampa som används för detta projekt är STRATO A. Dessa lampor levererades med underrede i stål och på grund av deras naturliga utseende passar de sömlöst till Revius Lyceums plan för en hållbar skola med naturliga effekter. När det gäller lyktstolpar valdes användningen av lärkträ, som kommer från det närliggande Utrechtse Heuvelrug och Veluwe. Andra typer av trä som TimberLab kan tillhandahålla dessa lampor i, är hållbar kastanj eller ek.

Anpassning

”Vi tänker tillsammans i utvecklingen av våra kunders rekreationsmiljöer. Här, är hållbarhet, kvalitet och kreativitet centralt. TimberLab-produkterna överensstämmer helt med detta.”

 

Patrick van Hees, van Hees Infra & Recreation

Förutom att erbjuda TimberLab-sortimentet kan Van Hees Infra & Recreation också ta hand om designen, installationen och anslutningen av belysningen.