Väggarmaturer

Väggarmaturer i trä har nyligen lagts till i vårt sortiment. Detta var för att kunna skapa en naturlig miljö till en helhet, på ett trevligt sätt. Dessa väggarmaturer är lämpliga för användning utomhus och kan enkelt fästas på en vägg eller ett staket. När det gäller att lysa upp finns det flera alternativ: bara lysa uppåt, endast nedåt eller belysning på båda sidor. Det smarta upphängningssystemet gör att väggarmaturen enkelt kan hängas utan synliga skruvar. Upphängningssystemet är fäst på väggen, varefter väggarmaturen i trä enkelt kan monteras på det. Slutligen är väggarmaturen fäst med en bult för att exempelvis säkra belysningen mot stöld.

Njuta av atmosfären utomhus

Våra väggarmaturer är humörskapare som ska användas i vedboden, på verandan, på uteplatsen eller helt enkelt som ett tillägg till ytterdörren. Det fina med de senare alternativen är att vi kan gravera husnumret eller ditt namn. Detta gör din väggarmatur personlig såväl som unik. På så sätt kan du också se till att väggarmaturen matchar helt med dig.

Tips: WALLY väggarmatur kan perfekt kombineras med EYE, den mest populära utomhuslampan i Timberlab sortimentet. Att använda samma träslag garanterar en elegant helhet.

Din väggarmatur skräddarsydd

Förutom möjligheten för en avvikande dimensionering kan vi också tänka tillsammans med dig. Tillsammans med dig, kommer vi att utveckla den exakta väggarmatur som du letar efter. Har du fortfarande inte hittat din drömlampa? Kontakta oss då. Vi kommer gärna att ge dig råd om olika möjligheter. Vill du hellre ha personlig kontakt? Besök oss då, ta en kopp kaffe och en trevlig konversation med oss, i vår demo-trädgård på Veluwe.

 

Tillgängliga typer av trä för din väggarmatur

Våra väggarmaturer finns i ek, lärk, accoya eller rustik kastanj. Kombinationen av WALLY och EYE, gjord av lärk garanterar underbart sammanhang. Lärk används ofta i vår utomhusbelysning av trä. Lärk har en ljus gul-brun färg, är tålig, vattentät och stark. Denna europeiska barrträdstyp uppskattas allt mer av arkitekter på grund av hållbarhetsklassen och den fina bearbetningen.

 

Professionell kontakt med våra specialister

Har du läst allt om våra väggarmaturer i trä och är du verkligen intresserad av denna vackra produkt? Tveka då inte att kontakta en av våra specialister. Du kan nå oss via kontaktformuläret. Naturligtvis kan vi även nås via det telefonnummer och den e-postadress som finns längst ner på webbplatsen. Om du vill få en prisindikation för våra väggarmaturer omedelbart, kan du begära en offert genom att lägga produkterna i korgen. Några frågor? Kontakta oss gärna.

 

Vår verkstad

Alla våra produktdesigner börjar med en specifik fråga från en kund eller en belysningsefterfrågan som vi stöter på själva. Detta är också det sätt på vilket våra väggarmaturer skapades. För att kunna svara på alla belysningskrav samarbetar vi med hela teamet. Det hela börjar med en belysningsplan. Därefter utvecklar vi idén i Dialux och därefter i 3D. När allt är klart kan produktionen starta. Träet bearbetas professionellt, LED-modulerna installeras och fästs av våra proffs. Därefter blir allt packat för säker och strömlinjeformad transport. Under alla stadier, från designen fram till realiseringen är vi själva tätt delaktiga, men ibland är också stöd av våra leverantörer och partners välkommet.